Persoonlijk Efficiency Programma

Een rendement van 80%

40 jaar

PEP Worldwide

20.000+

Tevreden cursisten

Hoe komt het dat PEP® een rendement heeft van 80% ?

(Vergeleken met een ‘gewone’ time management training)

  • Het is een training op de werkplek, dus niet in een conferentieoord. Voordeel is dat de consultant ziet waar ieder persoonlijk moeite heeft om het geleerde in praktijk te brengen. Want zoals een deelnemer zei: als je een timemanagement training volgt moet je daarna wel zelf de discipline opbrengen om het ook echt te gaan doen. Bij het Persoonlijk Efficiency Programma helpt de consultant daarbij.
  • PEP® heeft een doorlooptijd van enkele maanden waarin de consultant enkele malen op de werkplek komt en samen met de deelnemer werkt aan persoon­lijke knelpunten. Iedereen heeft dus een lange periode waarin hij/zij bezig blijft met de principes van PEP®. Er is gebleken dat deelnemers na een poos de principes wat laten varen en juist dan worden de individuele knelpunten zicht­baar.
  • PEP® is volledig individueel. De theorie wordt in kleine groepen gegeven, maar daarna gaat de consultant met ieder individueel aan de slag. Het gaat echt om de persoon. Weerstand en tegenwerpingen die in een conferentieoord nogal eens te horen zijn zoals: “Ja, maar jij kent onze baas niet, die gooit altijd de planning in de war” of “Bij ons is de cultuur nu eenmaal zo dat iedereen altijd binnen moet kunnen lopen”, of “Niemand houdt zich bij ons aan afspraken, dus kan ik nooit kwaliteit leveren”, zijn bij het Persoonlijk Efficiency Programma niet aan de orde. De vraag is dan: Hoe gaat u hier mee om?
  • Een PEP consultant werkt net zolang met een deelnemer samen tot deze de principes onder de knie heeft. Het komt dus wel voor dat er meer vervolgbezoe­ken nodig zijn dan vier. Dat heeft geen prijsverhoging tot gevolg.
Ga naar Tijd en Resultaat
naar onze PEP website