Persoonlijk leiderschap en de weg wijzen

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Er zijn momenten in je leven waarop je inziet dat je iets aan jezelf wilt veranderen

Vinkje

Persoonlijke ontdekking

Leer jezelf beter kennen door diepere zelfreflectie,  essentieel voor groei.
Vinkje

Duidelijke communicatie

Verbeter je communicatieve vaardigheden zonder omwegen
Vinkje


Assertiviteit

Leer hoe je assertief kunt zijn zonder agressief over te komen met praktische handvatten
sleutel

Onderzoek je drijfveren

En vind je eigen kracht! Onderzoek je eigen ambities in zowel werk als privé. Leer jezelf beter te leiden in situaties van alledag en vergroot je communicatieve vaardigheden. Hoe duidelijker het voor jou is wie je bent en waar je voor staat, hoe duidelijker het wordt hoe je je doelen kunt realiseren.

Ontdek jouw talent

Vinkje

Zelfinzicht en groei

Het is essentieel om je eigen kwaliteiten en gebieden voor verbetering te begrijpen voor persoonlijke groei. Deze training geeft tools om zelfinzicht te vergroten, waardoor je actief je sterke punten kunt versterken en zwakke punten kunt aanpakken.
Vinkje

Zelfsturing in verschillende situaties

Deze training helpt je zelfbewust en authentiek te handelen, zodat je beter kunt navigeren, zelfs in uitdagende situaties. Je ontdekt hoe je je innerlijke kracht kunt benutten om zelfverzekerd en doelgericht te handelen, ongeacht de omstandigheden.

Vinkje

Zelfontdekking en krachtige communicatie

Een helder beeld van jezelf en verbeterde communicatieve vaardigheden leiden tot effectievere communicatie. Hierdoor kun je je boodschap duidelijk overbrengen, anderen inspireren en relaties versterken, zowel professioneel als persoonlijk.

Vinkje

Invloed en verantwoordelijkheid

Door te leren invloed uit te oefenen en meer verantwoordelijkheid te nemen, kun je een positieve impact hebben op jezelf en anderen. Je ontwikkelt proactieve vaardigheden en draagt bij aan positieve verandering, terwijl je de waarde van voortdurende persoonlijke groei omarmt.
Zichtbaar op diverse tools

Herontdek en groei

Klaar om te groeien? Neem de eerste stap richting verbetering en meld je aan!

Met onze training krijg je de begeleiding die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.


Tijdelijke foto

Maak kennis met jouw coaches

Ineke (links), A&O psycholoog en ervaren coach en trainer
"Het is voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring een team of een individu te mogen begeleiden naar een volgende stap in zijn of haar ontwikkeling."


Siok-Lian (rechts), A&O psycholoog en ervaren coach en trainer
"Geweldig om te zien hoe mensen de diepte in willen gaan, en het heft weer eigen hand nemen.

Testimonials

“Door de training ben ik me bewuster geworden van mezelf. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen situatie. En heb geleerd hoe belangrijk communicatie is en dat het begint bij jezelf”.
Quote icoon
Roel
“Ik heb in deze training geleerd om te werken vanuit mijn kracht en de kracht van de ander. Het vaststellen wat is ons gezamenlijk doel? Vaardigheden die mij nog dagelijks in mijn werk en privé verder helpen.”
Quote icoon
Ria, sr. Personeelsadviseur

“Ik beweeg mij makkelijker in een groep. Geef duidelijker mijn ideeën, mening of wensen weer tijdens een gesprek of een overleg. Doordat mijn houding anders is, merk ik ook de verandering bij anderen”. 

Quote icoon
Miranda, accountmanager