Workshop Efficient Zelfmanagement

Voor goede prestaties komt er meer bij kijken dan enkel het efficiënt inrichten van werkprocessen. In deze workshop draait het meer om zelfmanagement dan timemanagement. Waarom? Omdat in een tijd waarin wij zoveel hulpmiddelen ter beschikking hebben om het leven gemakkelijker te maken, de psychische belasting alleen maar toe blijkt te nemen. We willen steeds meer, maar er gaan nog steeds maar 24 uur in een dag. Wat gebeurt er in uw lijf als u niet voldoende herstelt van stress? Wat is de invloed van stress op uw brein? Welke invloed hebben slaap en voeding op uw stress- en prestatieniveau? Wat kunt u er zelf aan doen om in topvorm te blijven? Mensen beleven tijd, tijdsdruk en prioriteit heel verschillend. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen uitdagingen in het omgaan met tijd. Uzelf leren managen in plaats van de tijd managen biedt een ander perspectief. In deze workshop leert u meer over de invloed van stress op uw gezondheid, zodat u ook op een andere wijze meer uit uzelf kunt halen.

Voor wie?

Voor iedereen die verstandig wil omgaan met tijd in een breder perspectief. Voor degene die wat meer verdieping zoekt dan ‘sec’ timemanagement en wat meer zou willen weten over de fysiologische kant van stress.

Resultaat

  • U heeft meer inzicht in de invloed van stress op het lichaam;
  • U heeft diverse handvatten om met de dagelijkse stress om te gaan;
  • U bent in staat bewust keuzes te maken en prioriteiten te stellen;
  • U werkt meer gestructureerd;
  • U kunt beter ‘nee’ zeggen;
  • U bent op een nieuwe manier gemotiveerd om optimaal te presteren;
  • Uw mentale en fysieke veerkracht is verhoogd.

Werkwijze

Tijdens het eerste deel van de workshop wordt uitleg gegeven over de invloed van stress op het brein en de rest van het menselijk lichaam. De interactieve tweede deel van de workshop is erop gericht mensen bewust naar zichzelf te laten kijken en te leren zichzelf te managen. Stressoren worden naar boven gehaald en er worden handvatten geboden om hier adequater mee om te gaan. Hierdoor leert u bewuster keuzes te maken. Tijdens de workshop krijgt u tevens inzichten, praktische tips & handigheidjes aangeboden die u op weg te helpen efficiënter te werken.

Uw investering & locatie

Een workshop van een dagdeel van +/- 3 uur kost 250 euro per persoon excl. 21% BTW en reiskosten (50ct/km). Er geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen en een maximum van 12. De workshop wordt in company gegeven.