Workshop Gezond Zelfmanagement

In hoeverre u productief kunt zijn, begint bij uw gezondheid. Wanneer u zich lichamelijk niet fit voelt, zullen uw prestaties daar altijd onder lijden. Een gezonde levensstijl heeft u voor een groot deel zelf in de hand, maar hoe pakt u dat aan? In de workshop Gezond zelfmanagement wordt u bewust gemaakt van een aantal factoren die van invloed zijn op uw gezondheid, en dus op uw prestaties. Er wordt o.a. ingegaan op de invloed van stress op uw brein en wat er fysiek gebeurt als u niet voldoende herstelt van stress. Waarom is regelmatig bewegen goed voor u? Hoe werkt verslaving eigenlijk? Welke invloed hebben slaap en voeding op uw stress- en prestatieniveau? Wat kunt u er zelf allemaal aan doen om in topvorm te blijven? In deze workshop krijgt u meer inzicht in hoe het een en ander werkt in uw lichaam. U krijgt tips om zelf uw gezondheid te optimaliseren, zodat u ook op een andere wijze meer uit uzelf kunt halen.

Voor wie?

Voor iedereen die wat meer verdieping zoekt en meer zou willen weten over de invloed van stress, voeding, beweging en slaap op uw lichaam.

Resultaat

  • U heeft meer inzicht in de invloed van stress op het lichaam;
  • U leert diverse principes om bewuster (mindful) en gezonder te leven;
  • U kunt zich beter concentreren, krijgt een beter inzicht in wat u doet, wat leidt tot meer focus, energie en resultaat.

Werkwijze

De workshop Gezond zelfmanagement duurt twee uur en is zeer interactief. Naast de theorie zijn er diverse ervaringsgerichte, lichaamsgerichte en bewustzijnsgerichte oefeningen die de deelnemers met elkaar uitvoeren. Tijdens de workshop krijgt u inzichten, praktische tips & handigheidjes aangeboden die u op weg helpen een gezondere levensstijl te hanteren.

Uw investering & locatie

Deze workshop van 2 uur kost 1250,- euro excl. 21% BTW en reiskosten (30 ct p.km). Er geldt een maximum aantal deelnemers van 25 personen. De workshop wordt in company gegeven.